luni, 29 martie 2010

Si tot nu iti pasa.. :(

De ce? Ma intrebai de ce am facut asta.. Iti spun imediat: am facut o pentru ca uneori simt nevoia sa vorbesc cu tine, e o nevoie vitala; alteori simt ca mi e dor de tine cu tot sufletul meu, atat cat a mai ramas din el, si nu in ultimul rand, pentru ca de fiecare data te iubeam, te iubesc si te voi iubi. Pentru asta am facut o. N ai aprecia oricum explicatia mea si mi ai face si mai mult rau. As vrea sa pot alege zilele in care sa te vad, si cu siguranta nu s ar numara printre Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica. Acum m ai facut sa plang din nou, si nu meritam asta.. nu asa curand. Eu ma dau batuta, jur, nu mai pot.. Sper ca maine sa fie ultima zi in care sunt obligata sa ti suport prezenta. Nu mai pot..
De ce? Spui ca nu stii sa folosesti cuvinte mai frumoase atunci cand imi vorbesti, dar si asa.. ai putea fi uman, macar. UMAN. Sunt sigura ca tu cunosti destul de bine semnificatia acestui cuvant dar.. e simplu si logic comportamentul tau. Indiferent , nepasator. Pentru ca NU ITI PASA si te straduiesti sa ma convingi de asta cu fiecare ocazie posibila. Raule. Pleaca. Vreau sa pleci. Si eu as vrea sa pot pleca de aici. Nu mai vreau sa rezist, nu si de data asta.. :( SUNT O PROASTA.

8 comentarii:

  1. Ella, acum serios, chiar crezi ca-ti merita lacrimile? Nu te injosi in fata lui, nu te explica, nu merita. Cat despre ultima parte meriti sa fii trasa de urechi :D

    RăspundețiȘtergere
  2. bai nene cata suferinta, dupa o despartire ma consolez cand stiu ca e lumea plina de fete:)) take care

    RăspundețiȘtergere
  3. exista telefoane si net........ plus pantofi .........

    RăspundețiȘtergere

Frunze