duminică, 4 iulie 2010

Aminteste-ti de mine, sa-ti amintesc de tine.


De ce nu?
De ce eu, si de ce tu? De ce nu noi? Noi cand? Spune-mi, cand noi? De ce nu pentru mine, de ce.. nu pe mine? Tu cu mine? Nu? De ce sa nu..? De ce nu inteleg? De ce nu spui nimic? De ce nu ai spus nimic atunci..? De ce niciodata, si nu pentru totdeauna? De ce ele? De ce nu ai timp? De ce nu am fost acolo cand trebuia sa fiu? De ce alerg cand tu stai pe loc, si de ce nu alergi daca eu ma opresc? De ce toate ele, fara una eu? De ce eu vin si tu pleci? De ce treci fara sa-mi zambesti? De ce te uiti, totusi, cand treci? De ce sa sun? De ce nu raspunzi? De ce nu ti-ai dat seama? De ce nu ai vrut? De ce nu te caut insistent? De ce nu ma crezi? De ce nu te mint? Dar de ce mai simt? De ce toate? De ce acolo? De ce nu aici? De ce fara cuvinte? Spune-mi tu, de ce? De ce inca te caut? De ce am aflat? De ce pare lipsit de sens? De ce atat, sau.. de ce doar atat? De ce seamana unele lucruri ale noastre? Trebuie? Dar de ce oare nu trebuie? De ce nu am fost cand am promis..? De ce cand ploua imi e frig? Dar ce ce mai ploua? De ce, daca nu-mi mai imprumuti hanoracul tau? De ce nu ma gasesti? Dar ce ce nu ma cauti? De ce degeaba? De ce nu ma iei de mana? De ce nu te imbratisez? De ce nu pot, si.. de ce tu poti? De ce imi e dor? De ce ma gandesc? De ce dor de tine? De ce nu astepti? De ce nu te intereseaza? De ce plang? De ce te bucuri doar tu? De ce sa nu fim fericiti? De ce nu fumez? De ce nu pot sa gust din paharul tau? De ce bei cafeaua cu mult zahar si o tona de lapte, ca mine? De ce canti? De ce razi? De ce sa am? De ce sa n-ai? De ce nu s-a terminat? Dar de ce nu se termina inca? De ce exist? De ce te iubesc? De ce tocmai pe tine? De ce nu ai citit ce iti scrisesem? De de ai tacut, si.. de ce taci? Dar de ce vorbesti pentru altii doar? De ce nu ne intalnim intamplator pe strada? De ce merg singura in parc? De ce uneori? De ce alteori, rareori? De ce din ce in ce mai mult? De ce nu ceva, orice? De ce nu oricat, fie si 4minute?
Spune-mi tu de ce sa nu, iti promit ca atunci voi tace si eu.

4 comentarii:

  1. de ce EL??doar el?..de ce nu un altul?

    RăspundețiȘtergere
  2. ''de ce nu un altul?'' ma intreb si eu uneoriu. si pot spune ca daca va aparea, il voi primi cu bratele deschise.nu sunt setata pe EL neaparat, stiu ca ar fi o alegere gresita asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce ? Pentru ca poate e asa cum spun altii : tot ce se intampla e menit sa fie asa. Si totusi, poate ma insel, si sincer as vrea intr-un fel sa fie asa caci unele lucruri nu vreau sa cred ca au fost menite sa fie asa. Dar, ti-o spun sincer : fiecare ne vom gasi fericirea. Si crede-ma, am dreptate! Mai devreme sau mai tarziu ti-o vei gasi si tu pe-a ta.

    RăspundețiȘtergere
  4. si ai avut dreptate.. trebuie doar sa fie timpul,si ce intampla. si poate nu ceea ce credeai initial ca te va face fericita e ceea ce intr-un final te-a facut sa te simti astfel :)

    RăspundețiȘtergere

Frunze