miercuri, 7 iulie 2010

Cu sufletul..

Tu esti:

Doar la o strada distanta. La un gand distanta. La o frunza distanta. La o fotografie distanta. La doua cuvinte distanta. La doi pasi distanta. La un zambet distanta. La o masina distanta. La un suflet distanta. La atatea clipe distanta. La putine lucruri distata. La o culoare distanta. La un magazin distanta. La un scaun distanta. La trei trepte distanta. La patru etaje distanta. La un bloc distanta. La doua randuri de carte distanta. La cateva pagini distanta. La un poza din ziar distanta. La o speranta distanta. La o cafea distanta. La o floare distanta. La o zi de joi distanta. La un vis distanta. La un cantec distanta. Sau doar la un centimetru distanta.

Eu sunt:

Unde simt. Unde pot. Unde vreau. Unde e nevoie sau nu. Unde mi-e dor de tine. Unde caut si gasesc. Unde cant si alerg. Unde privesc. Unde mergi. Unde citesti. Unde ploua si unde e soare. Unde cad frunzele. Unde e toamna sau primavara. Unde nu e nimeni. Unde e liniste. Unde plang. Unde desenez. Unde stau. Unde rad mult mult. Unde bem un ceai. Unde te grabesti mereu. Unde beai un pahar de vin. Unde ti-a placut. Unde ascultai atent. Unde nu ma vezi. Unde e noapte sau soarele rasare. Unde e marea agitata. Unde a fost furtuna. Unde te plimbi cu bicicleta. Unde am mai fost deja. Unde vreau sa mai fiu inca o data. In bratele tale.

Noi suntem:

Pe nisip. Pe iarba. Pe malul unui lac, cand bate vantul. Cand se opreste ploaia. Intr-un tablou. Pe marginea patului. Inchisi intr-o poezie. Din intamplare, si nu pentru totdeauna. Pe o banca veche. Dimineata. Cand uitam ca trece timpul. Cand imi pregatesti micul dejun. Pe trotuar, la semaforul rosu. Departe.
Nici tu, nici eu, nici noi nu suntem peste tot..

11 comentarii:

  1. Nu.. se pare ca e ceva mai presus de toate, care ne impiedica.. :(

    RăspundețiȘtergere
  2. l-ai caracterizat foarte bine, Silvia :)

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt curioasa ce zodie e el pentru ca pe a ta o stiu foarte bine :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Zodia mea este una foarte ''interesanta''! EL e Pesti:|

    RăspundețiȘtergere
  5. Ooo nu =)) fecioarele nu se potrivesc deloc cu pestii ci cu noi capricornii ori cu taurii :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Stiu asta :( . Cu capricornii da, m-am inteles foarte bine mereu, acum astept sa intalnesc si tauri ;))

    RăspundețiȘtergere
  7. eee nu-i mare lucru cu taurii =)) eu ma chinui cu o fecioara de doi ani si ca si cum nu ar fi fost de ajuns a mai aparut si a doua =)) iar asteia imi vine sa-i scot ideile fixe din capsorul ala inteligent si sa-l supun ! :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. corect era "sa o supun" ;)) graba...

    RăspundețiȘtergere
  9. :)) pe fecioara trebuie sa stii cum sa o iei, daca se simte confortabil, in largul ei, poate ajunge sa fie destul de amabila :D

    RăspundețiȘtergere

Frunze