marți, 23 noiembrie 2010

Sa-ti amintesti.


Nu ti-am povestit eu , dragul meu, cum Timpul zboara?
Nu am fost eu cea care te-a sfatuit sa porti mereu in buzunare cate o pereche mare de aripi? Una pentru tine, iar alta pentru mine in caz ca uit, stii bine ca stau cu capu-n nori pana tarziu.. Uneori nici nu-mi mai amintesc ca unul dintre noi va trebui sa zboare inaintea celuilalt, si ma trezesc diminetile visand cu ochi neinchisi..
Oare nu tot eu, de atatea ori nenumarate, te-am invatat sa zambesti desi ploua printre oameni?
Nu am fost eu cea care ti-a imbratisat sufletul atunci cand corpul ti se zbatea constant intre minus patru grade?
Iti mai amintesti cum calcam grabita peste toti ca sa ajung la timp, inaintea ta? Sau cum tot eu imi ascundeam prin buzunare bucati din raze de Soare, ca sa-ti coloreze privirea cand ma-ntalneai intamplator.. Si ne intindeam pe iarba odata cu vantul.
Acum tot eu ma joc cu cuvintele tale in timp ce incerci sa adormi, si inca iti desenez pe paginile cartilor frunze aramii, cazute printre flori.. Pentru ca tot ''Acum'' e locul in care Timpul se opreste odata cu noi.
Nu ti-am povestit eu, dragul meu, toate astea? Ca sa nu uiti si tu ca mine, sa nu te pierzi din tine cand astepti, si sa cauti mereu ceva, chiar daca nu mai crezi c-ai sa gasesti..
Acum e o Toamna-spre-iarna, vantul ne scutura buzunarele de frunze, vise cu flori si raze-din-Soare, sau ploaia din nori.. Dar numai sa nu uiti ca ai stiut sa zbori.. Nici eu.

6 comentarii:

  1. ce frumos " numai sa nu uiti ca ai stiut sa zbori." cel mai mult imi palce fraza asta, ma face sa ma duc cu gandul depare intr-o alta lume, unde magia e posibila:D

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur mult ca ti-a placut. :) cred ca magia exista pentru noi, cei care stim cum si cand sa o simtim.. 8->

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne.... e superb.... imi place enorm....

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu gasesc cuvinte sa descriu modul in care scri. E GENIAL 8->

    RăspundețiȘtergere

Frunze