sâmbătă, 12 martie 2011

Ti-am povestit candva..


Atunci, ne-am muscat buzele prin telepatie. Acum, mi-e dor de tine. Azi, mai mult ca oricand. Doar azi. Iti spun asta tie. Tu, cel al carui suflet nu vrea sa ma recunoasca nici azi. Doar tie. Dar uite ca, din nou, in amintirea mea raman doar cuvinte scrise. Nu citite, nu asa cum ar fi trebuit. Nu rostite, nu rostite nici macar pe jumatate din cum ai fi putut sa o faci atunci. Da, atunci. Iti mai aduci aminte? Acum sunt doar cuvinte nerostite si neintelese. Atunci m-ai imbratisat puternic, m-ai sarutat inca o data pe frunte, apoi m-ai lasat sa plec in directia oupsa. Te-ai intors repede cu spatele si nici nu ai vazut ca am ramas pe loc, acolo unde m-ai lasat tu. Te priveam, asa cum nu m-ai mai privit vreodata. Era noapte, cum sa nu-mi fi fost frica sa plec oriunde, cand tu nu ma tineai de mana? Te asteptam.
Dar ziua mea de azi tocmai s-a terminat. Maine cele ce ne vor musca prin telepatie vor fi doar gandurile. Ale mele, pe mine. Ale tale, doar altele!

4 comentarii:

  1. Ce trist:((...nu voiam sa se termine povestea asa :(...sper sa ai mai mult succes decat mine..te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Am ajuns la concluzia finala ca majoritatea succesului vine din alte parti ale vietii, si deseori e chiar mai placuta senzatia.. :)
    O sa fie bine! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Sigur:*...trebuie doar optimism,bucurie,speranta si Soare (:

    RăspundețiȘtergere

Frunze