sâmbătă, 6 martie 2010

Atat: tu.

Ca un copil ai clipit, te ai asezat pe podea si ai asteptat acolo entuziasmat, zambind cu sufletul. Eu te priveam emotionata, in timp ce te rezemai de perete. Ma gandeam ca umarul meu e la fel de aproape, si chiar mai tandru, dar cum puteam sa ti arat asta? Nu stiu sa schimb ceva din ''creatia'' mea. Am pierdut controlul, vei putea sa ma ierti candva si pe mine?
Nici nu inteleg pentru ce am un suflet, nu ii gasesc scopul. Pentru ce, spune mi? Nu merit.
Si de ce? de ce stai acolo nemiscat, cand stiu foarte bine ca ti e frig? A inceput sa ninga si tanjesti disperat dupa o imbratisare..Sau poate imi imaginez eu, inspirata de ceea ce simt. Te ai ridicat sa pleci. Ca un copil, m am asezat pe locul tau si iti plang absenta in tacere. Cand vii, astept sa te apropii si ma uit, cand te indepartezi. Pe mine, pentru ca pe tine nu o sa te uit vreodata. Nu pot si nici nu vreau, nu am cum. Oricum nu totul e posibil asa cum se spune.
E ca si cand pierd ceva cu fiecare secunda in trecere. Raman fara nimic si totusi aleg sa te pastrez asa, pur si simplu pentru ca existi. Doar tu existi, stiai? Nu fi surprins, pentru ca eu ma asteptam la asta si te accept ca atare.
Ma intreb, ai sa vii luni? Marti, miercuri, joi ..sau macar vineri? Daca nu ajungi la timp, eu te voi astepta in continuare sambata, duminica si iar luni..
Stiu ca ai zambit, intr un fel, pentru mine. Ma simteam ca si cand ceilalti nu s ar afla in jurul nostru. Multumesc, altceva nu mai conteaza acum. Ei vor pleca pe rand unul cate unul, si promit ca inchid usa dupa fiecare. Meriti tot, orice, chiar si fara nimic. Se poate sa ma insel cu totul si doar sa ma amagesc, dar nu vreau sa aflu, nu mi spune, nu cred, nu aud, nu vad.
Totusi, ai sa ma gasesti acolo in primul rand, ca de obicei. Daca e aglomerat, vei gasi liber scaunul de langa mine, ca sa te poti feri de multimea enervanta.
Te ascund, te protejez cu gandul, te gasesc cu privirea, te caut cu trupul,te strig plangand, te astept razand, te pastrez sperand, te iubesc mult.

9 comentarii:

  1. Citind cuvintele-ti frumoase, imi dau seama cat de ironica este viata cu mine... poate ca sunt exact raspunsul de care am nevoie, este chiar ce as fi vrut sa aud de la ea, desi, practic, este greu sa se intample asta acum... nu pot decat sa sper ca Universul produce si mici miracole si imi trimite inapoi macar vibratii similare cu ale mele, anuntandu-ma ca nu trebuie sa renunt... printre randurile mele, am ajuns sa termin cam asa : ":”...iti amintesti ce mi-ai spus odata ?! Mi-ai spus ca fiecare clipa care trece este o noua sansa sa o iei de la inceput” Asa ca... te voi gasi din nou... ". Iti doresc o primavara splendida :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cuvintele sunt de prisos, atat postarii cat si comentariul lui Bogdan. Cuvinte alese la intamplare care formeaza un intreg minunat.

    Si pentru ca tot iti plac culorile, poftim http://tinyurl.com/ycxjr8w

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti multumesc, imi place si am adaugat o colectiei mele colorate :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Un 8 Martie sa iti aduca macar un mic semn de la el si sa iti inunde sufletul de bucurie :) La Multi Ani ! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. eh.. multumesc frumos pentru gandurile bune :)

    RăspundețiȘtergere
  6. cu totii suntem indragostiti de ceva anume.. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place cum gandesti... o sa mai trec pe aici...

    RăspundețiȘtergere

Frunze