duminică, 21 martie 2010

Eu sunt Maia.



Ciocolata calda cu frisca, Soare, noi razand..
Era ieri, iti amintesti? Azi e altfel pentru ca fiecare zi e diferita, desi treci pe langa locuri cunoscute. Doar ca nu ti dai seama. Tu nu simti, tu nu stii, tu nu vrei, de ce?.. Eu stau aici cuminte si te privesc. Sunt doar un copil. Alerg desculta pe strazi, razand din cand in cand la o frunza ce imbratiseaza pamantul sau la albina asezata pe banca din colt.
Eu am rabdare atunci cand trebuie sa astept ceva special pentru ca nu vreau sa treaca pe langa mine doar asa, pur si simplu, intr o plimbare efemera.. Am ganduri, am multe ganduri ce viseaza cu ochii deschisi sub acelasi Soare melancolic al zilelor de primavara.
Cafeaua mea e dulce, a ta e la fel de dulce ca a mea si nici nu stiam ca o preferi asa. Tu te tot uiti la mine si ma faci sa zambesc. Ce ai vazut pe chipul meu? Pentru ca ochii mei cantau melodia ta preferata, ochilor tai.
Tu te joci mereu cu cuvinte si gesturi, tu ma imbratisezi si apoi te ascunzi mai multe zile la rand, doar ca sa desenezi. Tu habar n ai, fraierule! Te grabesti sa pleci si uiti sa lasi o floare sufletului meu nerabdator.
Imi vine sa te trag de parul ala cret si sa te arunc in nisip, in timp ce marea ne ar asculta povestea, amuzata..

3 comentarii:

  1. te cred! eu am fost doar o singura data si deja m'am indragostit de role :))

    deja am facut planuri, evident, impreuna cu prietenele.. mergem si weekend'ul viitor :))

    abia astept

    :X :x :X

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc de add. numele maia chiar are o semnificatie aparte pentru mine:)

    RăspundețiȘtergere
  3. par crets.
    o da.
    Cunosc efectul parului crets.

    RăspundețiȘtergere

Frunze