marți, 7 septembrie 2010

Salata de fructe.


21 Septembrie. Gust din tigara pentru prima data, savurez in graba gustul amarui de fum si-mi ascund parul valvoi printre bratele tale puternice.. Impartim un singur scaun si sorbim din aceeasi ceasca, ceaiul parfumat.. aroma de lamaie cruda cu coaja de portocala, e preferatul nostru. Tacere deplina, in seara asta nu dam doi bani pe cuvinte. In jurul nostru, o lumina pe jumatate stinsa inabusita de glasul agitat al sufletelor. Parca n-am vrea sa evadam asa curand, nu si de data asta. Semi-adormita pe umarul tau cald, as lasa sa treaca o vesnicie pana sa-ti dau drumul la mana. Imi place mult melodia care se aude in surdina! Ce spui, vrei sa dansam imbratisati in gand? Parchetul vechi, peretele multicolor deja cojit pe la colturi, stratul prea gros de praf ce acopera pianul si zatul cafelei varsate acum mult timp pe claviatura.. in imaginatia mea, toate tremura sub pasul nostru fericit, iar materialul rochiei mele sfasiata de vise iti dezvaluie totul.
Cand? Anul trecut, tot Toamna era pe-atunci..

14 comentarii:

 1. imi place cum se termina, foarte frumos !:)

  RăspundețiȘtergere
 2. va multumesc! >:D< de mult timp nu am mai putut scrie astfel, ''cu tot sufletul''..

  RăspundețiȘtergere
 3. Ai scris foarte frumos .Cu pasiune si devotament.Un text minunat trebuie sa fie trait .Felicitari.

  RăspundețiȘtergere
 4. Toamna se ofera uneori si ca decor in care sa creasca iubirea ...

  RăspundețiȘtergere
 5. ... in imaginatia mea, toate tremura sub pasul nostru fericit, iar materialul rochiei mele sfasiata de vise iti dezvaluie totul.

  Si ce imaginatie descriptiva ai !

  RăspundețiȘtergere
 6. O incantare, asa cum ne-ai obisnuit :x.

  RăspundețiȘtergere
 7. Ce frumos.. Iti multumesc, Magda! >:D<

  RăspundețiȘtergere
 8. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 9. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

  RăspundețiȘtergere
 10. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

  RăspundețiȘtergere

Frunze