vineri, 26 februarie 2010

Tu. Da, tu! :)



Iti placea sa zambesti cu tot sufletul, stiu, si tu recunosti. Doar ca mai mereu, simti cum nu te poti intoarce la acele vremuri. Se intampla astfel, din cauza ca L ai intalnit si ai insistat sa l cunosti. Dar daca reflectam asupra a tot ceea ce a compus aparitia lui, observam usoare pierderi de sine.
Nu te intoarce, pentru ca ai ramane in trecutul lui, in timp ce el inainteaza. Viata ta e cea care trebuie sa continue, iar in urma sa apuna el. Asa se cuvine.
Ocupi atat primul, cat si restul scaunelor ramase libere, sau ocupate.
Iubeste te pe tine asa cum numai tu stiai sa o faci, te rog sa ti amintesti.
Incanta i cu prezenta ta aparte, pe cei ce tanjesc dupa asta.
Indrazneste sa zambesti din nou si mangaie acele lucruri ce inca mai plang absenta ta, pentru ca o merita din plin.
Bucura te de Soare, de culori, de ploaie, de muzica, de citatele cartilor preferate, de crema de ciocolata, de rasetele OoOite pana n zori alaturi de prieteni, de fotografii, de cuvinte, de detaliile aparent nesemnificative pe care mai nimeni nu le observa.
Bucura te de ceea ce esti, iar cand nu ai somn poti sa ma suni oricand si sa mi povestesti orice.
Ce crezi, stii cine esti? Cineva, oricine, nimeni, altcineva?
Nu. Tu esti '''' nu oricine!! ''''.
Trebuie sa ti mai spun si ca aici nu e sfarsitul, nici macar mijlocul. E abia continuarea unui inceput. Inceputul tau.
Stiu ca vei face mai mult decat atat, pentru ca poti si pentru ca eu am incredere in tine. Ai noroc ca inca mai e timp, pentru ca n ai irosit decat partea lipsita de valoare din el.
Alege, zboara, spera, alearga, simte, canta, viseaza, scrie, dormi, vorbeste, spera, uita, traieste si zambeste din nou!

3 comentarii:

  1. suntem ceea ce vrem sa fim, dar oamenii uita asta, ei se comporta mai mereu in functie de situatie, nu ar fi capabil ca prin un gest ne la locul lui sa isi distruga reputatia chiar daca nu e mare lucru, multi suntem in stare sa uitam cum suntem doar pentru a le face pe plac celorlalti si a le devenii o copie a placeriilor despre cum aratam prin ochii lor, dar oare stiu ei ca noua ne e bine asa?? De cate ori avem intentia sa spunem " gata, vreau sa fiu asa cum sunt!" te aude cineva? nu, nici macar tu nu ai propria vointa de a te asculta cu mare atentie la ceea ce iti doresti. Ar trebui sa invatam sa ne ascultam pe noi si dupa aceea pe ceilalti.

    hey, toate cele bune o data cu 1 martie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Uneori as putea crede ca ai dreptate, trebuia sa spun "iubeste" de atatea ori.. si poate ca am tot uitat sau inca imi e teama. Multe raman nespuse din cauza ca ne temem si asta strica destul, cred..

    RăspundețiȘtergere

Frunze