vineri, 20 noiembrie 2009

PUNCT.


Astazi am constatat cat de simplu poate fi sa faci curat..curat in camera, in sentimente, si curat in cutia cu ''prieteni adevarati si dragutzi''.

Aruncam un lucru pentru ca e vechi, urat, nesemnificativ si dauneaza grav propriei fericiri, dar si pentru a face mai mult loc altora care o merita: la gunoi! Gunoiul se defineste ca fiind locul unde parasim pentru totdeauna ceva ce ne a afectat mult prea mult si in mod repetat, impreuna cu amintiri neplacute si lipsite de culoare. Acum totul sta la locul lui. Fiecare, pe rand, asa cum trebuie. Sigur ca si tu te afli acolo, impreuna cu el, ea, precum si cu restul inutilitatilor ce obisnuiau sa fie incluse in meniul zilnic, pana astazi. Da, astazi! Este o zi memorabila. Am pus un MARE PUNCT, care se va continua cu un inceput PE MASURA. Mai spun ca.. ''in sufletul meu, am avut mereu..o raza de lumina, un curcubeu'', si imi promit sa le incui acolo pentru totdeauna. O dezamagire, doua, trei sua mai multe, te fac mai puternic, anticpiand numai lucruri frumoase ce asteapta nerabdatoare la coada.

Iubesc toate clipele traite, indiferent de felul lor, pentru ca mi au aratat drumul spre aici, locul unde ma regasesc pe zi ce trece mai mult. :)

Un comentariu:

  1. Am gasit blogul tau din intamplare. Am gresit o litera si am ajuns, ca necunoscut sa vad, pe nemeritat, o poarta sufletul tau!
    Ca multi alti adolescenti, printre care poate si eu, esti nelinistita! Poate, ca mine, prea impulsiv in gandire.
    Pari o fire, mult prea implicata in ceea ce asterni pe monitor, pentru a fi judecata de o comunitate majoritar superficiala de "blogari", la prima mana, fara a-ti cunoaste decat reactiile extrem de implicate in viata cotidiana judecandu-ti ratiunea ce este aparent complexa!
    Aveam si eu un blog, cu 3 posturi in el ( nu cel de la status ), apoi m-am intors la jurnalul de hartie, pentru ca unele lucruri sunt numai pentru ochii tai, si pe cand un caiet este, pentru reflexia ta intensa asupra-ti, blogul este o perversiune, care iti ofera, in cel mai bun caz o parere sincera si succinta in legatura cu o traire care te-a macinat sentimental, scrisa de cineva pentru care trairea ta inseamna mai putin decat o durere de masea, de-a lui. Pe cand jurnalul este reflexia sufletului tau, in ochii mintii tale, blogul este distorsia unui fragment din tine, in ochiul pe jumatate inchis al celorlalti!
    Parerea mea este sa lasi web-ul persoanelor superficiale, care se multumesc sa astearna 5 randuri despre viata lor obisnuita si sa iti ierti prietenii, tinandu-i aproape, pentru ca suntem toti... numai oameni!

    RăspundețiȘtergere

Frunze